zomba.hu
ZOMBA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA

Labdarúgás, Megye II. Nyugati csoport

ZOMBA KSE - Nagymányok

Vereség a szezonnyitón...


2016-ban első mérkőzését rögtön hazai pályán játszotta a ZKSE csapata, ellenfél a listavezető Nagymányok volt. Az időjárás nem volt túl kegyes a nézőkhöz, szeles, hűvös idő fogadta a csapatokat, és közel 100 néző volt kíváncsi a mérkőzésre.

Rémálomszerűen kezdődött a találkozó, ugyanis a 3. percben első támadásából gólt ért el a Nagymányok (0:1), és mire felocsúdtak volna a hazaiak, a 7. percben már 2 gól volt a csapatok között (0:2)...a 14. percben aztán nagy fordulat állt be, egy vendég hazagurítást követően Schanczenbacher Zoltán rúgott óriási luftot, Schaffler Dávid pedig résen volt, elcsente a vendég portástól a labdát, aki lerántotta őt, mielőtt az üres kapuba passzolhatott volna, jött is a jogos 11-es és villant a piros lap Lengyel sportárs kezében. A mányokiak játékos-edzője, Czékmány Bálint állt a kapuba, és hárította Hosnyánszki Tamás pocsék büntetőjét. A vendégek ezután kontrákra rendezkedtek be és 5 perccel az első félidő vége előtt 3 gólosra növelték előnyüket egy gyors támadás végén (0:3), majd a 44. percben Hosnyánszki Tamás tette jóvá a kihagyott büntetőt, és a 16-os vonaláról, becsúszva felső kapufás gólt szerzett (1:3), visszaadva a reményt a folytatásra. Az első félidő 3 perces hosszabbításában azonban egy újabb figyelmetlenséget követően hamar visszaállt a 3 gólos különbség (1:4). 

A második félidőben mindent megpróbált a hazai csapat, ám hiányzott az átütőerő, az utolsó passzokba rendre hiba csúszott. A 66. percben aztán egy jobb oldali támadást követően Csizmazia Ferenc mintaszerű beadását Osztopányi Ferenc pofozta közelről a hálóba (2:4). 6 perccel később viszont pontot tett a meccs végére a Nagymányok, újabb kontrát vittek végig (2:5), a kegyelemdöfést pedig a 88. percben adták meg a vendégek (2:6).

A mérkőzés nagy részében emberelőnyben futballozhatott a Zomba, azonban a vendégek ilyen arányban is teljesen megérdemelten nyertek az enerváltan játszó hazaiakkal szemben, a folytatásban ennél már csak jobb jöhet... 

 

Felnőtt mérkőzés:   ZOMBA KSE - Nagymányok  2:6 (1:4)
Gólszerzők: Hosnyánszki Tamás, Osztopányi Ferenc
Részletek ITT!

 

Ifjúsági mérkőzés: ZOMBA KSE - Nagymányok  3:1 (1:1)
Gólszerző: Kerekes Róbert 3
Részletek ITT!


        A kép csalóka: csak a kék mezes zombaiak
                        (Farkas Dávid a képen)

                             kerültek padlóra...


 

Rögzítse az eseményt saját naptárjába
okostelefonjával, így nem marad le róla...
www.zomba.hu | Copyright © 2020 Minden jog fenntartva | Kezdőlap | Kapcsolat | Impresszum | Jogi nyilatkozat | Felhasználási feltételek | Webinfo | Látogatók: 885891