zomba.hu
Zomba Község Önkormányzata
2024. április 18. csütörtök,
Andrea napja van.

Labdarúgás, Megye II. Nyugati csoport

ZOMBA KSE - Döbrököz

Megszületett az első győzelem nagy csatában!

Új mez, frissen hengerelt focipálya, ideális futballidő; gondolhatták magukban a zombaiak, mikor nyerjenek először tavasszal, ha nem most!?...

A tetőtől talpig sárgában futballozó hazaiak rögtön magukhoz ragadták a kezdeményezést, és a 4. percben Hosnyánszki Tamás indításával Csizmazia Ferenc iramodott meg a jobb oldalon, majd éles szögből, nagyjából 10 méterre a kaputól elemi erővel bomázott a rövid felső sarokba (1:0). Lassan magukhoz tértek a vendégek is, kisebb gólszerzési lehetőségeket kialakítva Reitzi Tamás kapuja előtt, de a hálóőr magabiztos volt, egy távoli, sistergős bomba viszont a kapufán csattant, jelezve, hogy a döbrököziek nem mondtak le a mérkőzés megnyeréséről. Ezen időszak alatt jobban játszottak, többet birtokolták a labdát, de meddő mezőnyfölényüket nem tudták gólra váltani. A ZKSE előtt is adódott helyzet, Hosnyánszki Zsolt növelhette volna az előnyt, majd Fábián Dominik jobb lábában maradt a második, megnyugtató találat, így a szünetig nem változott az eredmény.
A 2. játékrészben mindkét csapat játékában benne volt a gól, bár kimondottan sok nagy helyzet nem adódott a kapuk előtt. A 64. percben Hosnyánszki Zsolt passzát követően Fábián Dominik vezette fel a labdát a pálya közepén, majd 23 méterről lövésre szánta el magát, a labda pedig utat talált a kapu jobb oldalába (2:0). A Farkas Dávid-Trautmann Krisztián irányította védelem ezek után is jól zárt, Reitzi Tamásnak ugyan akadt 1-2 védése, de a második találat után a mérkőzés 3 pontja eldőlt.

Harcos mérkőzésen, egyenlő erők küzdelméből a zombaiak kerekedtek ki győztesen, és nem érdemtelenül tartották itthon a 3 pontot, megszerezve ezzel első pontjaikat a tavasz folyamán. Csak így tovább...!

 

Felnőtt mérkőzés:  ZOMBA KSE - Döbrököz  2:0 (1:0)
Gólszerzők: Csizmazia Ferenc, Fábián Dominik
Részletek ITT!


Ifjúsági mérkőzés:  ZOMBA KSE - Döbrököz  4:0 (2:0)
Gólszerzők:
Kerekes Róbert 2, Bodor Marcell, Beke Bálint

Részletek ITT!



   Mathész Dániel és a zombaiak maradtak talpon...

 

 

www.zomba.hu | Copyright © 2024 Minden jog fenntartva | Kezdőlap | Kapcsolat | Impresszum | Jogi nyilatkozat | Felhasználási feltételek | Webinfo | Látogatók: 1690151