zomba.hu
ZOMBA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA

Labdarúgás, Megye II. Nyugati csoport

ZOMBA KSE - Szakály

2 gólos előnyből 2 gólos vereség... 


Kitűnő pálya, remek időjárás jellemezte a szombati napot, mondhatni ideális futballidő volt, ennek ellenére meglepően kevesen voltak kíváncsiak a találkozóra.

Jól kezdett a Zomba, magukhoz ragadták a kezdeményezést, és néhány lehetőség után megszerezték a vezetést is. A 19. percben Cszimazia Ferenc laposan játszott középre, és az előrehúzódó, a támadást végigkísérő középső védő, Trautmann Krisztián némi szerencsével a kapuba juttatta a játékszert (1:0). 3 perccel később, a 22. percben kihagyott a zombai védelem, és a vendégek rögtön góllal büntettek (1:1). Ennél még kevesebb időre volt szüksége a ZKSE-nek, ugyanis 2 perccel később, a 24. percben Osztopányi Ferencet buktatták a 16-oson belül, a jogosan megítélt büntetőt pedig Hosnyánszki Tamás értékesítette (2:1). Mezőnyben ezután is inkább a hazaiak akarata érvényesült, és 4 perccel a félidő vége előtt Hosnyánszki Zsolt remek indításával Osztopányi Ferenc zakatolt a 16-oson belüli területig, majd elemi erővel lőtte ki a hosszú sarkot (3:1).

A második játékrész ott kezdődött, ahol az első abbamaradt, támadó felfogásban játszottak Bozsóék, és egy formás támadás végén Csizmazia Ferenc tálalt Misóczki Béla elé, akinek még arra is volt ideje, hogy levegye a labdát, ám a kapussal szembeni ziccert nem sikerült gólra váltani...az 56. percben Trautmann Kriszitán szabálytalankodott a büntető területen belül, a megítélt 11-esből pedig szépítettek a vendégek (3:2). A 60. percben a kinyíló zombai csapatot egy kontrával mattolták, ekkor már egálra álltak a felek (3:3). A 65. percben Osztopányi Ferenc tört be az ellenfél büntető területére, majd hátulról látványosan szabálytalankodtak vele szemben, azonban Kövesdi sporttárs mintha elhagyta volna a sípját...érthetetlen döntés született! Az elmaradt 11-es bénítóan hatott a Zombára, 5 perccel az eset után Horváth Dávid megszerezte csapata 4., önmaga 3. gólját is, Reitzi Tamásnak esélye sem volt a hárításra (3:4). Megvolt az esély az egyenlítésre, de Hosnyánszki Zsolt lövése centikkel kerülte el a bal kapufát, majd a 84. percben pontott tett a mérkőzés végére a szakályi alakulat (3:5).

Ellentétes félidőket láthattak a szurkolók, az első félidő után abszolút nem tűnt úgy, hogy a vendégeknek esélyük lesz a pontszerzésre, ám összességében teljesen megérdemelten nyertek a 2. félidei játékuk alapján, a ZKSE saját magát verte meg ezen a napon...

 

Felnőtt mérkőzés:  ZOMBA KSE - Szakály  3:5 (3:1)
Gólszerzők:
 Trautmann Krisztián, Hosnyánszki Tamás, Osztopányi Ferenc


(2016. május 14.) Ifjúsági mérkőzés:  ZOMBA KSE - Szakály  10:2 (1:1)
Gólszerzők: Fábián Dominik 3, Osztopányi Ferenc 2, Kerekes Róbert 2, Jakab István, Studer Gábor, Kovács János

 

Rögzítse az eseményt saját naptárjába
okostelefonjával, így nem marad le róla...
www.zomba.hu | Copyright © 2021 Minden jog fenntartva | Kezdőlap | Kapcsolat | Impresszum | Jogi nyilatkozat | Felhasználási feltételek | Webinfo | Látogatók: 970071