zomba.hu
ZOMBA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA

Labdarúgás, Megye II. Nyugati csoport

ZOMBA KSE - Kisdorog

Vereség a nyitányon...

Szombaton kezdetét vette a 2016/2017-es Megye II. osztályú labdarúgó bajnokság, melyet a zombaiak hazai pályán kezdtek meg a Kisdorog ellen. A tavalyi bajnokságból kiindulva nem sok jóra számíthattak Farkasék, akkor ugyanis oda-vissza vereséget szenvedtek Horváthéktól.

A mérkőzést mindkét csapat óvatosan kezdte, aztán egyre veszélyesebb szituációk alakultak ki a kapuk előtt, ám a hálóőrök magabiztosan óvták kapujukat a góltól, majd a félidő közepe tájékán Osztopányi Ferenc végzett el szabadrúgást 25 méterről középről, a labda elemi erővel csattant a felső lécen, majd a kontrából majdnem megszerezték a vezetést a vendégek, ám a helyzet ezúttal is kimaradt, így végül gólnélküli első félidőt láthatott a kilátogató 100 néző. 

A második félidőből nem sok telt el, és az 50. percben vezetéshez jutottak a látogatók egy kapu előtti kavarodásból (0:1). Megzavarta a gól a hazaiakat, akik nehezen találták a ritmust, ekkor benne volt a mérkőzésben, hogy a dorogiak eldöntik a mérkőzést, ám nem éltek ezekkel a lehetőségekkel. A 71. percben 22 méterről Hosnyánszki Tamás végzett el szabadrúgást, lövését a vendég portás bravúrral hárította, de a kipattanó labdát Schaffler Dávid közelről a hálóba pofozta (1:1), ekkor úgy tűnt, hogy a pontok itthon maradhatnak, de 7 perccel később, a 78. percben egy felsőkapufás szabadrúgásgóllal ismét vezetést szereztek a kidorogiak (1:2), akik a hosszabbítás első percében végleg eldöntötték a 3 bajnoki pont sorsát (1:3).

Összességében megérdemelten nyertek a kisdorogiak, egy közepes színvonalú, gyenge játékvezetéssel tarkított mérkőzésen.

 

Felnőtt mérkőzés: ZOMBA KSE Kisdorog  1:3 (0:0)
Gólszerző: Schaffler Dávid
Részletek ITT!
 

Ifjúsági mérkőzés ELMARADT!

 

            Tömegjelenet Reitzi Tamás kapuja előtt:
        ezt épp megúszták a bordó mezes zombaiak...

 

 

Rögzítse az eseményt saját naptárjába
okostelefonjával, így nem marad le róla...
www.zomba.hu | Copyright © 2020 Minden jog fenntartva | Kezdőlap | Kapcsolat | Impresszum | Jogi nyilatkozat | Felhasználási feltételek | Webinfo | Látogatók: 910699