zomba.hu
ZOMBA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA

Labdarúgás, Megye II. Nyugati csoport

ZOMBA KSE - Majos II.

2016. augusztus 28-án a Majos II. csapata látogatott Zombára, ahol a hazaiak (az első győzelmüket begyűjtve Pálfán) önbizalommal telve, szinte teljes kerettel fogadták őket.
A zombaiak léptek fel kezdeményezőbben a fülledt, meleg időben, és néhány helyzetet követően a 16. percben meg is szerezték a vezetést: Schaffler Béla végzett el egy bedobást, Hosnyánszki Zsolt az 5ös sarkáról centerezett középre, ahol Osztopányi Ferencnek már csak az üres kapuba kellett helyeznie (1:0). Ezután is sorra jöttek a helyzetek, ám Schaffler Béla ezúttal nem a góllövő cipőjét húzta fel...egymaga juthatott volna legalább mesterhármasig az első félidőben, de a lehetőségek rendre kimaradtak, aztán a 35. percben Hosnyánszki Zsolt kiugratásával Osztopányi Ferenc lódult meg a bal oldalon, majd egy cselt követően lerántották gólhelyzetben, a jogosan megítélt büntetőből Hosnyánszki Tamás volt eredményes (2:0). A két Tamás hálóőr közül továbbra is Rács kapuját veszélyeztették inkább a támadók, míg a hazai oldalon Reitzinek különösebb dolga nem akadt, magabiztosan őrizte hálóját, így 2 gólos előnnyel vonulhattak Farkasék az öltözőbe.

A második játékrész változatosabb játékot hozott, a majosiak többször eljutottak a kapuig, ám nagy veszélyt nem hordoztak magukban a támadásaik. A 60. percben eldőlni látszott a találkozó, Csizmazia Ferenc készítette le a labdát Hosnyánszki Zsoltnak, és a játékos-edző elemi erővel bombázott a majosi kapuba, Rács Tamásnak esélye sem volt a hárításra (3:0). Schaffler Dávid, majd Csizmazia Ferenc is növelhette volna az előnyt, aztán a csereként beálló Misóczki Béla szolgálta ki Selyem Rolandot, a középpályás azonban nem tudott túljárni a vendégek rutinos portásán, ami azonban ekkor még nem jött össze, az a 80. percben sikerült, Misóczki Béla passza ezúttal gólpasszá érett...Schaffler Dávid futotta le őrzőjét, és közelről a rövid sarokba vágta a játékszert (4:0), ezzel végérvényesen lezárva a mérkőzést.

Jó idő, jó pálya, kellemes ellenfél, könnyed győzelem, ami kisebb odafigyeléssel nyugodtan lehetett volna kétszámjegyű is...
 


Felnőtt mérkőzés:  ZOMBA KSE - Majos II.  4:0 (2:0)
Gólszerzők: Osztopányi Ferenc, Hosnyánszki Tamás, Hosnyánszki Zsolt, Schaffler Dávid
Részletek ITT!

Ifjúsági mérkőzés: A Majos ifjúsági csapata a Megye I. osztályban szerepel!

             

         Négyszer is volt okuk az örömre a zombaiaknak

     

           

Rögzítse az eseményt saját naptárjába
okostelefonjával, így nem marad le róla...
www.zomba.hu | Copyright © 2020 Minden jog fenntartva | Kezdőlap | Kapcsolat | Impresszum | Jogi nyilatkozat | Felhasználási feltételek | Webinfo | Látogatók: 882763