zomba.hu
ZOMBA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA

Labdarúgás, Megye II. osztály Nyugati csoport

Majos II. - ZOMBA KSE

Győzelem Majoson!

A Majos II. ellen hagyományosan jó mérkőzéseket vívtak a zombaiak az elmúlt években, többnyire sok gólnak tapsolhattak a nézők, így jó kilátások előzték meg a mérkőzést.

Jól kezdett a zombai együttes, a 4. percben szabadrúgáshoz jutottak mintegy 22 méterre a hazai kaputól, és a letett labdát Osztopányi Ferenc zúdította a léc alá (0:1). A majosi csapat nem találta a ritmust, a vendégek tetszetősen gurigáztak, és több támadásuk is csak az utolsó passzokon csúszott el. A 17. percben megduplázta előnyét a ZKSE, egy remekbe szabott támadás végén Schaffler Dávid szolgálta ki testvérét, Bélát, aki közelről fejelt az üres kapuba (0:2). A folytatásban kissé feljöttek a majosiak, de nem tudtak igazán nagy helyzetet kidolgozni, mert a Farkas-László irányította védelem jól muzsikált. Ha kellett, kemények voltak, önfeláldozóan becsúsztak, még időben megfojtották a kibontakozó hazai lehetőségeket, így teljesen megérdemelten vonulhattak az öltözőbe. 

A második játékrész első felében mezőnymunka folyt a pályán,a hazaiak próbálták átvenni a játék irányítását, de továbbra sem tudtak újat húzni Bognárék, így Reitzi Tamás nyugodtan őrizte kapuját. A 66. percben megfogyatkozott Sántha Áron együttese, emberelőnyben futbalozhatott a továbbiakban a zombai gárda, ám a 82. percben mégis összejött a szépítés a Majosnak: egy oldalról belőtt labdába Farkas Dávid ért bele szerencsétlenül, és a labda a lábáról vágódott a kapuba (1:2). Még mielőtt felcsillant volna a remény, a zombaiak hamar lehűtötték a kedélyeket: Reitzi Tamás (!) parádés, tértölelő kiugratásával Hosnyánszki Zsolt menetelhetett a hazai 16-osig, a kifutó Rács Tamás fölött pedig mintaszerűen emelte át a labdát (1:3). Egy perccel később újabb majosi hagyta el idő előtt a játékteret, megkapva második sárga lapját, további gól azonban már nem született.

Megérdemelt győzelmet aratott a jobban küzdő, több helyzetet kidolgozó Zomba. 

 

Felnőtt mérkőzés:  Majos II. - ZOMBA KSE  1:3 (0:2)
Gólszerzők:
Osztopányi Ferenc, Schaffler Béla, Hosnyánszki Zsolt
Részletek ITT!

 

                               Zombai gólöröm

 

 

Rögzítse az eseményt saját naptárjába
okostelefonjával, így nem marad le róla...
www.zomba.hu | Copyright © 2020 Minden jog fenntartva | Kezdőlap | Kapcsolat | Impresszum | Jogi nyilatkozat | Felhasználási feltételek | Webinfo | Látogatók: 882831