zomba.hu
ZOMBA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA

Labdarúgás, Megye II. osztály Nyugati csoport

ZOMBA KSE - Aparhant

Parádés győzelem!

2016-ban utolsó hazai mérkőzésén a 3 pont begyűjtése volt a cél a zombaiaknak.

A mérkőzés remekül kezdődött a hazaiak számára, ugyanis a 3. percben Schaffler Dávid Hosnyánszki Tamás remek kiugratásával gólhelyzetbe került, ám mielőtt lőhetett volna, buktatták, a megítélt büntetőt pedig Hosnyánszki Tamás értékesítette (1:0). Osztopányi Ferenc korai sérülése rosszul jött az amúgy is foghíjas ZKSE-nek, de az első félidőben magabiztosan őrizték az előnyüket, kevés lehetőség adódott a kapuk előtt.

Térfélcserét követően a zombaiak támadásba lendültek, és hamar dűlőre vitték a mérkőzést: előbb az 52. percben Hosnyánszki Tamás indításával a kapuig gyalogolhatott Hosnyánszki Zsolt, és higgadtan értékesítette a ziccert (2:0), majd az 55. percben Selyem Roland beadására ismét Hosnyánszki Zsolt érkezett a legjobb ütemben, és 3 gólosra növelte csapata előnyét (3:0). A 64. percben Hosnyánszki Tamás egy cselt követően beesernyőzött egy védőt, majd a hosszú oldalon érkező Schaffler Dávid lábára varázsolta a labdát, aki közelről a kapufa segítségével juttatta a játékszert a gólvonalon túlra (4:0). Lényegében itt véget is ért az ütközet, a vendégek erejéből mindössze egy szépítőgólra futotta a 73. percben (4:1), de ahogy szokás mondani, ezzel csak megráncigálták az oroszlán bajszát, de ekkor gól még nem született. Hosnyánszki Zsolt játszotta magát tisztára a büntető területen belül, de lövését bravúrral hárította a vendégek hálóőre, majd Hosnyánszki Tamás sistergős kapáslövése suhant el cnetiméterekkel a jobb kapufa mellett. "Ami késik, nem múlik" - tartja a mondás:  9 perccel a lefújás előtt Hosnyánszki Zsolt kiugratásával ezúttal Hosnyánszki Tamás futhatott a vendég kapuig, és a 16-os vonala környékéről a kifutó kapus mellett higgadtan ellőtte a labdát, amely utat talált az aparhanti kapuba (5:1).

Küzdelmes mérkőzésen reális eredmény született, sőt ha jobban koncentrálnak a zombaiak, több gólt is szerezhettek volna, főként az utolsó 10 percben.


Felnőtt mérkőzés:  ZOMBA KSE - Aparhant 5:1 (1:0)
Gólszerzők:
Hosnyánszki Zsolt 2, Hosnyánszki Tamás 2, Schaffler Dávid

Ifjúsági mérkőzés: ZOMBA KSE - Aparhant  2:1 (0:1)

 

      Schaffler Dávid párharca a tavalyi összecsapáson

Rögzítse az eseményt saját naptárjába
okostelefonjával, így nem marad le róla...
www.zomba.hu | Copyright © 2020 Minden jog fenntartva | Kezdőlap | Kapcsolat | Impresszum | Jogi nyilatkozat | Felhasználási feltételek | Webinfo | Látogatók: 885901