zomba.hu
ZOMBA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA

I. KSE Zomba Focitábor

Községi Sportegyesület Zomba

2017. augusztus 21. és 25. között került megrendezésre az I. KSE Zomba Focitábor.

Hosnyánszki Tamás szervezésében 5 napos focitáborra került sor augusztus végén. Remek időjárási körülmények között ismerkedtek meg az óvodások a labdarúgás első fortélyaival, míg a nagyobbak (U9 és U11) minden nap gyakorolhatták a különböző feladatokat.
 

Hétfőn délelőtt 9:30-kor volt az első találkozó, a rövid tájékoztató után 10 órától kezdődtek a foglalkozások. Az óvodásokkal többnyire Márton Rita, a nagyobbakkal pedig Hosnyánszki Tamás foglalkozott.

 
11:30-kor véget ért az első foglalkozás, a következő napirendi pont, a közös ebéd következett az óvodában, ahol a kedves óvónénik segítőkész munkájának köszönhetően zökkenőmentesen mindenki jól lakhatott.

 
A "csendes pihenő" 14:30-ig tartott, ezalatt az óvodások álomra hajtották fejüket, míg az iskolások hatalmasakat kergetőztek, hintáztak, bújócskáztak az óvoda területén.

 
A délutáni edzés 16:00-kor fejeződött be, ekkor mehetett mindenki haza.

Kedden délelőtt 10 órától újabb edzés következett, majd az ebédet és a pihenőt követően a zombai Kávéműhelyben fagylaltozhattak egy jót a focisták.

 

Szerdán a hétfőihez hasonlóan telt a nap, délelőtt és délután is fociedzéssel.

 

Csütörtökön délelőtt az edzésé volt a főszerep,  majd a szokásos közös programok után délután a szekszárdi strandfürdő várta a zombai focistapalántákat. Egészen este 18 óráig megállás nélkül csúsztak, lubickoltak az ifjak.

 

Pénteken, a zárónapon egy edzés volt beiktatva, ezután egy kis ajándékozással lezárult a focitábor.

  

Összességében egy remek hetet zártak a gyerekek, több-kevesebb csokit is bezsebelhettek, a különböző ügyességi gyakorlatokat jól végrehajtók zsebei bizony jól megteltek édességgel a héten.

Köszönetet mondhatunk: Szűcs Sándor polgármesternek, a Zombai Körzeti Óvodának és nem utolsósorban minden Szülőnek, hiszen nélkülük ez a program nem jöhetett volna létre.

 

Az 5 napos táborban résztvevők névsora:

Óvodások: Wirth Soma György, Dékány Ferenc Zsombor, Zöld Csongor, Illés Botond, Obrácz Ábel Dárius, Hoffmann Roland

Iskolások: Bálint Zsolt, Muhari Sándor, Jókai Bence, Stier Ákos, Lovász Lóránt, Márton Zalán, Illés Benjamin, László Tóbiás, Márton Ákos

 

 

Rögzítse az eseményt saját naptárjába
okostelefonjával, így nem marad le róla...
www.zomba.hu | Copyright © 2020 Minden jog fenntartva | Kezdőlap | Kapcsolat | Impresszum | Jogi nyilatkozat | Felhasználási feltételek | Webinfo | Látogatók: 882766