zomba.hu
ZOMBA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA

Téli női futsal bajnokság!

Községi Sportegyesület Zomba

1. forduló

2017. december 2-án, szombaton reggel 9 órától kezdetét vette a 2017/2018-as téli futsal bajnokság alapszakasza!

A KSE Zomba a szekszárdi Agenta Girls, a Bonyhád VLC, és a Dombóvári FE csapataival került egy csoportba.

A szekszárdiak visszamondták a szereplést, így a 6 mérkőzés helyett mindössze hármat láthatták a nézők.

A házigazda zombaiak a dombóváriakkal küzdöttek meg az első meccsen. 
A 9. percben Kovács Renáta találatával megszerezte a vezetést a Zomba, melyet a 17. percben egalizált a többször is veszélyeztető Dombóvár, de Kerekes Brigitta révén a felső kapufát is eltalálta a hazai csapat. Több gól azonban nem született, így a félidőben az eredményjelző tábla 1:1-es állást mutatott.
A második játékrész nagy küzdelmet hozott, a Biczók Dominika irányította védelem jól állta a sarat, sőt a ballábas védő óriási kapufát is lőtt, ám ami itt nem ment be, az a túl oldalon átjutott a gólvonalon, és a 31.percben már Albert Dominikáéknál volt az előny, akik a 39. percben megpecsételték Békésyék sorsát.

    Kovács Renáta szerzett vezetést a Dombóvár ellen

 

A torna második mérkőzésén a Bonyhád hamar dűlőre vitte a találkozót a Dombóvár ellen, a 6., 7. és 8. percben is mattolták Tóth Patrícia kapuját, aki az első félidőben még két alkalommal szedte ki a labdát a kapujából. A második játékrész még 4 találatot tartogatott, előbb szépítettek a dombóváriak, majd ezt 3 alkalommal is visszakapták, így végül fölényes, 8:1-es győzelmet aratott a BVLC.

          Jelenet a Bonyhád - Dombóvár meccsről

 

A zárómérkőzésén a Bonyhád és a Zomba csapata mérkőzött meg egymással. Az erőviszonyokat gyorsan érvényesítette a völgységi alakulat, a 10. percben már 0:4 szerepelt a kijelzőn. 0:6-os állásnál a félidő utolsó pillanataiban Biczók Dominika lépett fel remek ütemben egy szöglethez, és rúgott bomba gólt a kapu jobb felső sarkába, beállítva az 1:6-os félidei eredményt. A második félidő kevesebb gólt hozott, előbb újabb szépítőgólt ért el az addig is jól játszó László Alexandra révén a Zomba, majd a 30. percben kialakult a 2:8-as eredmény Kovács Dóra találatával.

   László Alexandra góllal debütált a zombai csapatban

 

A zombai lányok ugyan nem tudták borítani a papírformát, de sokat küzdöttek, hajtottak, és a Dombóvár ellen akár meglepetést is okozhattak volna!

A 3 mérkőzésen összesen 29 találat született, ebből a legtöbbet a bonyhádi Schlotthauer Renáta szerzett, szám szerint hatot

 

 

Rögzítse az eseményt saját naptárjába
okostelefonjával, így nem marad le róla...
www.zomba.hu | Copyright © 2020 Minden jog fenntartva | Kezdőlap | Kapcsolat | Impresszum | Jogi nyilatkozat | Felhasználási feltételek | Webinfo | Látogatók: 908359