zomba.hu
ZOMBA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA

Megye III.

Regöly - KSE Zomba 2:4 (2:3)
Gólszerz
ők: Fazekas Ákos 2, Kerekes Róbert, Baksai Roland
Részletek
ITT!

A 9. mérkőzésén hetedik (!) alkalommal idegenben pályára lépő zombaiakra nehéz feladat várt Regölyben. A találkozó elején a Zomba igen tetemes előnyre tett szert. A 6. percben Hosnyánszki Tamás végzett el gyorsan egy oldalszabadrúgást, a remek ütemben érkező Fazekas Ákos becsúszva juttatta a labdát a kapuba (0:1). 3 perccel később Baksai Roland vezette fel a labdát az ellenfél térfelén, majd 20 méterről nagy gólt rúgott a kapu jobb oldalába (0:2). 16 perc játék után már 3 gólosra duzzadt a ZKSE előnye, a gól az első találathoz hasonló szituációból született: ezúttal Fazekas Ákos eszmélt gyorsan, egy szabadrúgást a tétovázó hazai játékosok mellett kilépő Kerekes Róbert elé tálalt, aki higgadtan passzolta a játékszert a hosszúba (0:3). Ekkor úgy nézett ki, a meccs érdemi részét lezárta a Zomba, ám a hazaiak a játékvezető "segítségével" felzárkózásba kezdtek... Előbb a 20. percben jutottak egy 11-eshez, majd a 32. percben is megítéltek számukra egy minimum véleményes büntetőt, mindkettőt Törő Bence értékesítette (1:3, 2:3).

Paprikás hangulat uralkodott a mérkőzésen, küzdelmes játék zajlott, a Zomba többször is növelhette volna előnyét, ha jobban koncentrálnak a kapu előtt.

A második félidőben kevesebb gólhelyzet adódott a kapuk előtt, a Szilágyi János vezette védelem kőkeményen állt a lábán, Horváth Péternek kevés dolga akadt. A 65. percben Koszorú Zoltán beadásából Fazekas Ákos fejjel szerezte meg második gólját (2:4). A mérkőzés hátralévő részében a hazaiaknak már nem futotta erejükből veszélyes támadásokra, így nem forgott veszélyben a vendégek kapuja és győzelme.

A mérkőzést megérdemelten nyerték meg a zombaiak. Az utolsó 3 mérkőzésüket egyaránt Zombán vívják majd, sorrendben a Dalmand (11.07.), az Iregszemcse(11.21.), majd a Tamási II. (12.05.) ellen.

 

  Fazekas Ákos (labdával) 2 góllal és egy gólpasszal
                 járult hozzá a győzelemhez

 

 

Rögzítse az eseményt saját naptárjába
okostelefonjával, így nem marad le róla...
www.zomba.hu | Copyright © 2020 Minden jog fenntartva | Kezdőlap | Kapcsolat | Impresszum | Jogi nyilatkozat | Felhasználási feltételek | Webinfo | Látogatók: 940026