zomba.hu
ZOMBA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA

Labdarúgás, Megye II. Nyugati csoport

ZOMBA KSE - Kisdorog

Az első hazai bajnoki mérkőzésen az időjárás nem fogadta kegyeibe a csapatokat és a szurkolókat. A 17-18 fokos hőmérséklet, valamint a szűnni nem akaró eső nem tűnt közönségcsalógatónak, ennek ellenére (a körülményekhez képest) sokan álltak, áztak, fáztak a pálya körül esernyőkkel a kezükben, hiszen újra szomszédvári derbit rendeztek. 

Az igencsak tartalékos zombai csapat ellen a 10. percben büntetőhöz jutott a vendég gárda, melyet higgadtan értékesítettek is. Ezután felváltva forogtak veszélyben a kapuk, hazai oldalon Osztopányi Ferenc előtt adódott két helyzet, de Hosnyánszki Tamás is nagy ziccert rontott Misóczki Béla centerezését követően. A vendégek próbálkozásait Reitzi Tamás hatástalanította, így 0:1-el vonultak szünetre a csapatok.
A második játékrészben már kevesebb helyzetet tudott kialakítani a Zomba, két lövést adott le Hosnyánszki Tamás, de egyik sem talált utat a vendég kapuba, majd Hosnyánszki Zsolt pontrúgását követően Farkas Dávid bólintott ígéretes helyzetben a kapus kezébe. A dorogiak előtt is adódott néhány nagy helyzet, azonban Reitzi Tamás 2-3 alkalommal is szenzációs vetődéseket bemutatva hárított. A 87. percben újabb (kissé véleményes) 11-est kaptak a kisdorogiak, Palkó Máté ezt is értékesítette, eldöntve ezzel a találkozó sorsát, és újabb 3 ponthoz segítve a Kisdorogot. A legvégén még Osztopányi Ferenc kozmetikázhatott volna az eredményen, ám Misóczki Béla forintos labdáját a kivetődő kapusba vágta.

Összességében egy élvezhető, kiegyensúlyozott mérkőzést láthattak a nézők, a szerencse ezúttal elpártolt a hazaiaktól, így a dorogiak 2 büntetőből szerzett góllal elvitték a 3 bajnoki pontot.

 

Felnőtt mérkőzés: ZOMBA KSE - Kisdorog 0:2  (0:1)

Részletek ITT!


Ifjúsági mérkőzés: ZOMBA KSE - Kisdorog 1:2  (0:1)

Gólszerző: Bodor Marcell

Részletek ITT!

           Misóczki Béla (6) magányosan a kisdorogi védelmi vonalban

 

Rögzítse az eseményt saját naptárjába
okostelefonjával, így nem marad le róla...
www.zomba.hu | Copyright © 2020 Minden jog fenntartva | Kezdőlap | Kapcsolat | Impresszum | Jogi nyilatkozat | Felhasználási feltételek | Webinfo | Látogatók: 867351