zomba.hu
ZOMBA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA

Labdarúgás, Megye II. Nyugati csoport

Döbrököz - ZOMBA KSE

Harmadik bajnoki mérkőzésén megszerezte első győzelmét a Zomba KSE!
 

A döbröközön rendezett mérkőzésen ismét a kánikulával szemben is helyt kellett állnia csapatunknak, és a pálya talaja is hagyott kívánni valót maga után.
Álmos kezdés után a hazaiak 3x jutottak el Reitzi Tamás kapujáig, és 6 perc alatt 3:0-ás előnyre tettek szert, mely hidegzuhanyként hatott a zombaiakra. Az ivószünetet követően átvette az irányítást a Zomba és a 28. percben egy szép támadás végén Csizmazia Ferenc beadását Hosnyánszki Tamás kotorta a kapu bal alsó sarkába (3:1), majd néhány perccel később Osztopányi Ferenc indítását a kivetődő kapusba lőtte. Hamar felzárkózhatott volna a ZKSE, de a szünetig több gól már nem esett, így 3:1-es döbröközi előnnyel vonultak öltözőbe a csapatok.

A fordulást követően Osztopányi Ferenc szögletére Buzás Attila érkezett kiválóan, és védhetetlenül fejelt a kapu közepébe (3:2). Még mielőtt az egyenlítésért küzdhetett volna a Zomba, a döbröközi gólvágó, Török Csaba révén ismét 2 gólos előnybe kerültek a hazaiak (4:2). Újabb 5 perc elteltével Hosnyánszki Tamás jobb lába sült el 20 méterről, és a labda a kapu jobb felső sarkában kötött ki (4:3). Ezt követően is a ZKSE irányította a mérkőzést, a hazaiak már teljesen elkészültek az erejükkel, és a 72. percben Osztopányi Ferenc egalizált is Csizmazia Ferenc szenzációs kiugratása után. (4:4). A mindent eldöntő találatra a 83. percig kellett várni, ekkor egy 16-oson belüli kavarodásból Csizmazia Ferenc vágta a labdát a kapuba, a bal kapufa segítségével (4:5)

A mérkőzés eleji pofonra jól reagáltak Hosnyánszki Zsolt tanítványai, és nagyot küzdve, teljesen megérdemelten fordították és nyerték meg a mérkőzést, megszerezve ezzel idei első győzelmüket.


Felnőtt mérkőzés: Döbrököz - ZOMBA KSE 4:5  (3:1)

Gólszerzők: Hosnyánszki Tamás 2, Buzás Attila, Osztopányi Ferenc, Csizmazia Ferenc 

Részletek ITT!

Ifjúsági mérkőzés: Döbrököz - ZOMBA KSE 5:4 (2:2)

Gólszerzők: Kerekes Róbert 3, Bodor Marcell

Részletek ITT!
 

Hosnyánszki Tamás (14) mellett Osztopányi Ferenc bűvöli a labdát

 

 

Rögzítse az eseményt saját naptárjába
okostelefonjával, így nem marad le róla...
www.zomba.hu | Copyright © 2020 Minden jog fenntartva | Kezdőlap | Kapcsolat | Impresszum | Jogi nyilatkozat | Felhasználási feltételek | Webinfo | Látogatók: 831775