zomba.hu
ZOMBA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA

Labdarúgás, Megye II. Nyugati csoport

ZOMBA KSE - Majos II.

Megszerezte első hazai győzelmét a Zomba, a Majos II. gárdáját 6:1 arányban ütötték ki.

Nem gyűlt össze túl sok néző a vasárnapi mérkőzésre, a szeles időben lejátszott összecsapásra nagyjából 50-en voltak kíváncsiak. A zombai csapat keretének - ami 20 fő -  fele hiányzott sérülések, és egyéb okok miatt (Trautmann K., Farkas D., Ecker B., Buzás A., Hermann B., Misóczki B., Mathész D., András K., Bozsó G., Hosnyánszki T., ), gyakorlatilag egy kezdőcsapatra való játékos maradt az oldalvonalon kívül, a túloldalon pedig jó néhány Megye I-ben játszó vagy Megye I-es múlttal rendelkező spíler is pályára lépett (Máté B., György A., Kelemen István, Lőrincz P.,).
Több fiatal, ifjúsági korú játékos kapott tehát a felnőttek között bizonyítási lehetőséget ezen a meccsen, mellyel éltek is.

Rögtön a mérkőzés elején, a 6. percben megszerezték a vezetést a hazaiak, Csizmazia Ferenc 25 méterről szenzációsan emelte át a labdát a picit kint álló kapus feje felett (1:0). A 10. percben a fiatal középpályás, Studer Gábor eresztett el egy lövést 20 méterről, mely utat talált a kapu bal alsó sarkába, ez volt az első gólja a felnőttek között!!! (2:0). Az első félidő közepétől alább hagyott a lendület, feljöttek a vendégek, és főleg pontrúgásokból veszélyeztettek, de Reitzi Tamás szokás szerint résen volt. Megúszta bekapott gól nélkül ezt az időszakot a ZKSE, aztán Osztopányi Ferenc, majd Schaffler Dávid is a kapufát találta el, így a szünetig nem változott az eredmény.

A második félidő első 15 percében mezőnyjáték folyt, elvétve egy-egy helyzettel itt is-ott is, majd a 60 .percben Häckl Ákos szögletére Osztopányi Ferenc érkezett kíválóan, és a kapuba juttatta a labdát (3:0). Még mielőtt megnyugodhattak volna a zombaiak, Máté Balázs harcolt ki 2 perccel később egy büntetőt, melyet György Attila végzett el, Reitzi Tamás pedig balra vetődve bravúrral hárított, majd a kipattanót is védte a hálóőr, de Máté Balázs az üres kapuba bólintotta a hozzá pattanó játékszert (3:1). A 73. percben Häckl Ákos vezette fel középen a labdát, majd Schaffler Dávid elé tálalt, aki jobb oldalról bal lábbal 13 méterről helyezett okosan a kapu jobb oldalába (4:1). 2 perccel később, a 75. percben Osztopányi Ferenc iramodott meg a bal oldalon, majd a kapust is kicselezve helyezett az üres kapuba (5:1). A 80. percben  a vendég 16-oson belül Osztopányi Ferenc készítette le a labdát Schaffler Dávidnak, és sérüléssel bajlódó támadó megadta a kegyelemdöfést a vendégeknek (6:1).

Az erősen tartalékos, ifjúsági játékosokkal felálló Zomba KSE sima győzelmet aratott a jó nevekből álló majosiak felett.

 

ZOMBA KSE Majos II.  6:1 (2:0)

Gólszerzők: Schaffler Dávid 2, Osztopányi Ferenc 2, Studer Gábor, Csizmazia Ferenc
Részletek ITT!

 

                          6 alkalommal örülhettek a zombaiak

 

Rögzítse az eseményt saját naptárjába
okostelefonjával, így nem marad le róla...
www.zomba.hu | Copyright © 2020 Minden jog fenntartva | Kezdőlap | Kapcsolat | Impresszum | Jogi nyilatkozat | Felhasználási feltételek | Webinfo | Látogatók: 831865