zomba.hu
ZOMBA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA

Labdarúgás, Megye II. Nyugati csoport

Szakály - ZOMBA KSE

5 hete veretlen a Zomba KSE; ezúttal Szakályban arattak 2 gólos győzelmet.

Ez a hétvége sem a napsütésről szólt, a hűvös időjárás a nézőknek kevésbé volt vonzó, a játékosoknak viszont éppen ideális volt labdarúgásra.

A mérkőzést a hazaiak kezdték jobban, néhány helyzetet is kidolgoztak, de ezek rendre kimaradtak, a zombaiak az első fél órában nem igazán jelentettek veszélyt a hazai kapura. Egy hazai támadást követően a kapufa 2x is megmentette Reitzi Tamás kapuját, majd a 29. percben góllá érett a szakályiak mezőnyfölénye (1:0). Ezután kicsit összekapta magát a ZKSE, és 1-2 ígéretes támadást is vezettek, azonban az utolsó passzokba rendre hiba csúszott, a hazaiak pedig nem tudtak több helyzetet értékesíteni, így 1:0-ás szakályi vezetéssel tértek pihenőre a felek.

A második félidőben olykor kettészakadt a pálya, és hol az egyik kapu, hol a másik kapu forgott veszélyben. Egészen a 67. percig tartotta megszerzett előnyét a Szakály, ám ekkor Osztopányi Ferenc bedobását Buzás Attila csúsztatta a kapuba 5 méterről (1:1). 7 perccel később már a Zomba vezetett, a 74. percben Hosnyánszki Zsolt tértölelő indításával Osztopányi Ferenc lódult meg a kapu irányába, és a rosszul kimozduló kapus felett 16 méterről emelte a labdát a hálóba (1:2). A 85. percig nyílt volt a találkozó, a hazaiak többször is veszélyt jelentettek a ZKSE kapujára, de Reitzi Tamáson több alkalommal már nem tudtak kifogni, 5 perccel a vége előtt Häckl Ákos szögletét (ahogy a múlt héten is...) Osztopányi Ferenc váltotta gólra, és ezzel pontot is tett a meccs végére (1:3).

Az első félidőt átaludták a zombaiak, a szakályiak azonban nem éltek a lehetőséggel, és a jobb erőnléttel bíró ZKSE végül megérdemelten fordította meg a mérkőzést.

 

Felnőtt mérkőzés: Szakály - ZOMBA KSE  1:3 (1:0)

Gólszerzők: Osztopányi Ferenc 2, Buzás Attila
Részletek ITT!

 

Ifjúsági mérkőzés: Szakály - ZOMBA KSE  4:0  (1:0)

Részletek ITT!

 

                Osztopányi Ferenc (a labdával) 2 góllal és 1 gólpasszal
                                járult hozzá csapata győzelméhez

 

 

Rögzítse az eseményt saját naptárjába
okostelefonjával, így nem marad le róla...
www.zomba.hu | Copyright © 2020 Minden jog fenntartva | Kezdőlap | Kapcsolat | Impresszum | Jogi nyilatkozat | Felhasználási feltételek | Webinfo | Látogatók: 831866