zomba.hu
ZOMBA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA

Labdarúgás, Megye II. Nyugati csoport

ZOMBA KSE - Magyarkeszi

Második hazai mérkőzését sem tudta megnyerni a ZOMBA KSE, mely ezúttal döntetlenre végzett a magyarkesziek ellen.

A mérkőzés napján, szombaton a "szokásoknak" megfelelően esős, hűvös időben találkozott egymással a két csapat a kitűnő állapotban lévő zombai sportpályán. A hazaiak ismét tartalékosan tudtak csak felállni.
Az első játékrész első felében a vendég Keszieknél volt többet a labda, és távoli lövésekkel veszélyeztettek, és az egyik ilyen lövés a felső kapufán csattant. Aztán feléledtek a hazaiak, és egy támadás végén a 34. percben megszerezték a vezetést, a 16-oson belül Misóczki Béla szelidítette meg a labdát, majd egy lövőcsellel 2 védőt is becsapott, és ballal higgadtan helyezett a kapuba, a labda a jobb kapufáról a bal kapufa tövébe vágódott. (1:0) A játékvezető nem volt a helyzet magaslatán, a vendégek egy 11-est, a hazaiak pedig egy piros lapot kértek számon tőle (ami érthetetlen módon elmaradt), amikor is Hosnyánszki Tamásba szálltak bele hátulról kíméletlenül. A támadót le is kellett cserélni, Kerekes Róbert folytatta a játékot a csatársorban.

A második játékrész elején a zombaiak kerültek fölénybe és hagytak ki jó néhány helyzetet, előbb Osztopányi Ferenc fejelt nem sokkal mellé, majd a fiatal Kerekes Róbert lőhetett volna gólt, ám két ízben is eltévesztette a kaput. A 75. percben megduplázta előnyét a ZKSE, Misóczki Béla tanári módon cselezte ki gyakorlatilag az egész vendég védelmet, majd önzetlenül középre passzolt, ahol Hosnyánszki Zsolt érkezett, és egy lövőcselt követően a jobb alsó sarokba helyezte a játékszert. (2:0) Ekkor úgy tűnt, eldőlhet a 3 pont sorsa, ám 3 perccel később egy védelmi megingást használtak ki a magyarkesziek (2:1). Már lassan mindenki elkönyvelte a ZKSE győzelmét, amikor is a 89. percben egy bombagóllal kialakult a végeredmény (2:2).

Összegzésként pár szóban a meccsről: gyenge játékvezetés, jó iramú mérkőzés, igazságos döntetlen.


Felnőtt mérkőzés: ZOMBA KSE - Magyarkeszi  2:2 (1:0)

Gólszerzők: Misóczki Béla, Hosnyánszki Zsolt
Részletek ITT!Ifjúsági mérkőzés: ZOMBA KSE - Magyarkeszi  2:3 (1:1)

Gólszerzők: Mihalovits Ákos, Schumacher Dominik
Részletek ITT!


Misóczki Béla góllal és gólpasszal járult hozzá csapata pontszerzéséhez

 

 

Rögzítse az eseményt saját naptárjába
okostelefonjával, így nem marad le róla...
www.zomba.hu | Copyright © 2020 Minden jog fenntartva | Kezdőlap | Kapcsolat | Impresszum | Jogi nyilatkozat | Felhasználási feltételek | Webinfo | Látogatók: 831914